Thora v německém PR podruhé

Thora v německém PR podruhé

Thora, dlouholetá aktivní členka našeho klubu, měla tu čest objevit se opět v německém vydání Perryho Rhodana. A nejednalo se o jen tak nějaké číslo, ale o jubilejní svazek č. 3100: Sternenruf (Hvězdné volání).

Thora byla speciálně oslovena německou redakcí a vybrána společně s několika dalšími fanoušky Perryho Rhodana. Všichni ti, kteří dostali příležitost se ve svazku 3100 představit, totiž mají něco společného: prezentují obsah spojený se sérií Perry Rhodan prostřednictvím sociálních sítí a na internetu. A česká Thora na svém instagramovém účtu @lady_thora_stardust sdílí fotografie svých cosplayů ze světa Perryho Rhodana, konkrétně Arkonidanky Thory da Zoltral, výrobu těchto kostýmů a různých propriet, stejně jako modely kosmických lodí, které občas staví. V neposlední řadě sdílí také své postřehy o nejnovějších dílech série Perry Rhodan NEO.

A co bylo vlastně úkolem Thory i ostatních fanoušků? V jubilejním čísle 3100 měli zodpovědět několik otázek, jako například: co pro ně znamená Perry Rhodan, jak je Perry Rhodan ovlivnil nebo zda mají nějaký speciální rituál při čtení svých oblíbených knih. Co Thora prozradila, už si můžete přečíst v samotném díle 3100, který vyšel 15. ledna 2021.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *