V lednu záčíná cyklus „Leticron“

V lednu záčíná cyklus „Leticron“

Aktuální cyklus série PERRY RHODAN NEO s názvem „Temná doba Arkonu“ se v následujících týdnech chýlí ke konci. Další cyklus, vycházející od ledna 2022, nese název „Leticron“, přičemž středobodem děje se opět stane Sluneční soustava. Děj deseti románů cyklu s čísly 270 až 279 mají již tradičně na svědomí Rüdiger Schäfer a Rainer Schorm. Jak je u PERRY RHODAN NEO zvykem, každý z uvedených svazků bude k dispozici v tištěné podobě, jako e-kniha a také audiokniha.

Půdu pro začátek nového cyklu připravuje Oliver Plaschka. Autor napsal román „Zachránce pod falešnou vlajkou“, který jde do prodeje 21. ledna 2022. V něm popisuje současnou situaci na planetách obývaných lidmi. Část románu se odehrává na Marsu, kde se stále silněji projevuje odpor proti nadvládě Supertěžkých. Kde se odehrává následující román, prozrazuje už jeho název. Lucy Guthová napsala „Undercover na Olympu“. Autorka vypráví o misi, která vede na svět obchodu, a o komplikacích, které z toho plynou. Představuje přitom i současnou situaci, která se na Olympu vyvinula. Obchodní svět potřebují jak Supertěžcí, tak všichni ostatní vesmírní cestovatelé, a to vede ke zvláštním okolnostem… Román s pořadovým číslem 271 vyjde 4. února 2022. Poté Ruben Wickenhäuser zavede naše hrdiny – a tím i čtenáře – k Ferronům. Autor popisuje vývoj na světech soustavy Vega, kde došlo k velkým otřesům, které nikdo nemohl očekávat. Jeho román nese název „Peklo Vegy“ a číslo svazku 272. V obchodech bude k dostání od 18. února 2022. Na dalších románech autoři usilovně pracují.

Děj cyklu PERRY RHODAN NEO „Leticron“

Rok 2107: Země a Měsíc obíhají kolem vzdáleného Slunce. Pozemské kolonie ve Sluneční soustavě i na vzdálených planetách mezitím však ovládají Supertěžcí.
Jejich vůdce Leticron a jeho žoldáci využívají lidstvo pro své válečné účely. Odpor vzniká pouze tajně, protože riziko je příliš velké.
Vize Perryho Rhodana o sjednocené Zemi žijící v míru a spolupráci se svými sousedy mezi hvězdami se zdá být zničena. Spolu se svými společníky se však pouští do boje proti diktatuře Supertěžkých…

Více informací o novém cyklu najdete na oficiálních stránkách.

Tags: , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *