Nová minisérie PERRY RHODAN – Atlantis v roce 2022

Nová minisérie PERRY RHODAN – Atlantis v roce 2022

S novým rokem nebude chybět ani další minisérie ze světa Perryho Rhodana, která bude v prodeji od 18. března 2022. Exposé dvanácti románů napsal Ben Calvin Hary, obálky vytvořil Arndt Drechsler-Zakrzewski. Série vychází pod názvem PERRY RHODAN-Atlantis. Všechny svazky budou k dispozici na německých novinových stáncích jako tištěné romány, ale také jako e-knihy a audioknihy. Pro sběratele a předplatitele PERRY RHODAN-Atlantis je připraven malý bonus – mapa Atlantis navržená Arndtem Drechslerem-Zakrzewskim ve formátu A3.

Obsah minisérie:

„Více než 8000 let před narozením Krista: na velkém ostrově v Atlantickém oceánu založili Arkonidané, mimozemšťané podobní lidem, kolonii, která nese jméno Atlantis. Odtud startují do vesmíru kosmické lodě, které lidé doby kamenné obdivují jako božská zjevení.
Pak se na Atlantis objeví muž ze vzdálené budoucnosti. Jmenuje se Perry Rhodan. Vesmírný cestoval byl strojem času přenesen do minulosti. Musí splnit delikátní úkol a nesmí přitom být rozpoznán – protože Zemi minulosti ohrožuje cizí kosmická moc…“

Další informace najdete průběžně na oficiálních stránkách.

Tags: , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *