Sběratelské novinky nejen v oficiálním e-shopu PR

Sběratelské novinky nejen v oficiálním e-shopu PR

I v letošním roce si pro nás redakce PERRYHO RHODANA připravila několik dalších potencionálních přírůstků do sbírky.

Jako každý rok je to samozřejmě kalendář na příští rok – letos to však není jen jeden, ale dokonce dva. Ten první je opět ve formátu pohlednic, které se z něj dají jednotlivě vytrhnout. Celkem 53 motivů pochází od Dirka Schulze a bude vás tak provázet po celý rok 2022. Obsahuje mix motivů z obálek původní série PERRY RHODAN. Jeho rozměry jsou 16 x 19 centimetrů a stojí 15,00 €.

Druhým kalendářem na rok 2022 je velkoformátový visací kalendář, vytvořený speciálně k letošnímu 60. výročí série. Obsahuje 12 nejkrásnějších motivů legendárního kreslíře Johnnyho Brucka. Jeho rozměry jsou 34 x 44 cm a cena 17,99 €.

A do třetice zde máme opět další jubilejní sběratelský kousek. K 60. výročí série budou vydány puzzle se slavným motivem Johnnyho Brucka ze svazku s číslem 19. Puzzle mají celkem 500 dílků, takže se nejedná o nic složitého ani pro ty z vás, kteří skládání dílků zrovna neholdují. Jen cena už není tak příjemná, Rhodanovské puzzle pořídíte za 29,99 €.

A aby těch výročí nebylo moc najednou, 25. jubileum slaví i karetní hra z vesmíru Perryho Rhodana, tzv. PERRY RHODAN-Sammelkartenspiel. Pokud kartičky sbíráte, možná by vás mohlo zaujmout, že při této příležitosti – a současně i k 25. výročnímu turnaji – byla vydána nová promokartička. Obrázek oslavujícího Perryho a jeho přátel má na svědomí Sven Papenbrock. Že jste o ní nikdy neslyšeli? Detailní informace o karetní hře najdete i na Databázi Multiversa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *