Nová série PERRY RHODAN – Galacto City

Nová série PERRY RHODAN – Galacto City

K 60. narozeninám série PERRY RHODAN bude vydáno šest vzrušujících sci-fi příběhů, které se odehrávají v době prvních svazků PERRYHO RHODANA. Do popředí se dostává osud jednotlivých lidí. Šest autorů probouzí k novému životu epochu, která leží v naší minulosti, a přesto ukazuje budoucnost. Je to doba Galakto City…

První PERRY RHODAN-Story vyjde jako e-book 9. září 2021 a stojí 1,49 euro, poté se každý týden objeví další krátký román. Všechny svazky si lze také předplatit na oficiálním e-shopu. Příběhy o Galakto City budou navíc k dispozici i jako audioknihy u vydavatelství Eins A Medien. Poté, co bude všech šest e-booků vydáno, objeví se koncem podzimu 2021 také tištěné vydání.

První díl s názvem „Aufbruch in die Weiße Stadt“ („Odjezd do bílého města“) má na svědomí autor bestsellerů Andreas Eschbach.

Oficiální anotace

Je to příběh o lidskosti, která se mohla odehrát takto… Šest vědeckofantastických povídek vypráví o světě, který se vyvíjel jinak než ten náš. Šest autorů oživuje dobu, která leží v naší minulosti, a přesto ukazuje budoucnost.
Vše začíná v roce 1971: americký astronaut Perry Rhodan letí se třemi kamarády na palubě rakety na Měsíc. Je prvním člověkem, který kdy vstoupil na jiné nebeské těleso.
Tam narazí na vesmírnou loď technologicky mnohem vyspělejších Arkonidanů, která zde nouzově přistála, a podaří se mu pomoci její posádce. Je to začátek jedinečného příběhu: Perry Rhodan si uvědomuje, že cesta do vesmíru může být úspěšná pouze tehdy, pokud lidstvo ukončí všechny vnitřní spory.
Dezertuje z americké armády a uprostřed pouště Gobi zakládá nezávislou Třetí moc: stát mezi západním a východním blokem. Od roku 1972 vzniká základ budoucího hlavního města světa. Jeho jméno: Galakto City…

Více informací o jednotlivých dílech se dozvíte na oficiálních stránkách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *