Perry Rhodan na Festivalu Fantazie 2021

Perry Rhodan na Festivalu Fantazie 2021

Díky zlepšující se situaci ohledně pandemie onemocnění Covid-19 bude i tento rok možné pořádat Festival Fantazie!

Vzhledem k tomu, že Perry Rhodan v letošním roce oslaví 60. výročí od vydání prního svazku, chtěli jsme si i přes stále omezené podmínky připravit nějaký speciálnější program než v uplynulých letech. V rámci linie Klasikon bude na Festivalu Fantazie v sobotu 3. července 2021 uvedena přednáška s názvem Perry Rhodan: 60 let největšího sci-fi seriálu všech dob. Přednáška bude průřezem informací o seriálu Perry Rhodan od jeho vzniku po jeho současnost a bude jistě zajímavá jak pro naše věrné čtenáře, tak i pro nováčky, kteří o sérii nikdy neslyšeli.

V Chotěboři můžete také jako každoročně potkat Arkonidanku Thoru a Guckyho, letos se k nim navíc připojí další nesmrtelný hrdina – a tím bude Alaska Saedelaere.

I vy jste všichni srdečně zváni na naši malou oslavu 60 let seriálu Perry Rhodan!

Perry Rhodan: 60 let sci-fi seriálu
Přednášející: Thora
1613 P, N, 1h , Sobota 3.7 – 17:00h / Hotel Fantazie – Salónek

Kultovní německý fenomén Perry Rhodan, právem označovaný za největší sci-fi seriál všech dob, oslaví v letošním roce již 60. výročí. Co vlastně stojí za jeho úspěchem? Pojďte si s námi připomenout jeho vznik, oblíbené postavy, nejslavnější momenty i jeho historii v Čechách a na Slovensku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *