Perry Rhodan NEO vychází v angličtině!

Perry Rhodan NEO vychází v angličtině!

Skvělá zpráva pro všechny fanoušky Perryho Rhodana, kteří by si přáli přečíst sesterskou sérii Perry Rhodan NEO – tedy alespoň pro ty, kteří vládnou anglickým jazykem.

Díky americkému vydavatelství J-Novel Club, které se soustředí převážně na překlad japonských knih nebo manga komiksů, vychází první díl série Perry Rhodan NEO 2. dubna 2021 v anglickém jazyce! Zveřejněny jsou prozatím první dvě kapitoly románu Stardust, další by měly následovat v pravidelných intervalech. Kompletní první díl bude k dostání 8. června 2021.

Reboot legendární science-ficition série s názvem Perry Rhodan NEO je alternativní verzí 21. století. Když se klíčová základna na Měsíci přestane hlásit, je na astronautu Perrym Rhodanovi a jeho posádce, aby se vydali na její záchranu. Pravda o Rhodanově misi je ale ve skutečnosti přísně tajná a to, co objeví, změní navždy nejen jeho život, ale celý vesmír.

První dvě kapitoly epické série, která letos slaví již 10. výročí, budou vycházet od 2. 4. 2021 prostřednictvím J-Novel Club, s krásnými obálkami od toi8. Připravte se na největší sci-fi dobrodružství s Perry Rhodan NEO!

Perry Rhodan NEO Episode 1 – Stardust na webu J-Novel Club.

Více o sérii Perry Rhodan NEO se dozvíte i na Databází Multiversa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *