Nový cyklus »Chaotarchové«

Nový cyklus »Chaotarchové«

V průběhu své historie překonala série PERRY RHODAN mnoho rekordů a odvážila se představit mnoho do té doby neobvyklých věcí. Nejnovější díl »Hvězdné volání« se začne prodávat 15. ledna 2021 – v tištěné podobě, jako audiokniha a zároveň jako e-kniha. Svazek 3100 tak značí další velký milník v historii série.  

3100. svazek největší sci-fi série všech dob vychází 15. ledna 2021. Na svědomí ho mají dva autoři: Wim Vandemaan a Christian Montillon, kteří již řadu let řídí osud série PERRY RHODAN a jsou zodpovědní za exposé nového cyklu. Jejich dílo nese název »Hvězdné volání«.

Děj začíná v domácí Sluneční soustavě – mimo jiné na Marsu – stejně jako v hlubinách Mléčné dráhy. Na Marsu se podivné signály objevují již od dob jeho kolonizace. A ve zdánlivě nevýznamné sluneční soustavě se otevírá trhlina ve vesmíru, v němž platí úplně jiné přírodní zákony a z něhož do Mléčné dráhy proniká tajemná struktura.

Tímto románem oba autoři otevírají nový cyklus s názvem Chaotarchové, který bude mít celkem 100 svazků.

Pokud byste se většiny čtenářů PERRYHO RHODANA zeptali, který je jejich nejoblíbenější cyklus, určitě vám odpoví, že Mistři ostrovů, tedy svazky 200 až 299. Prvky tohoto cyklu dosud fascinují nejen čtenáře, ale i autory, kteří odkazy na Mistry ostrovů použili právě v nejnovějších dílech. Perry Rhodan a jeho přátelé se setkají se skutečnou »Mistryní ostrovů« – kdo zná sérii dobře, jistě ví, o koho se jedná. Pro ostatní čtenáře ale její jméno prozatím zůstane tajemstvím. Tato Mistryně Terrancům nabídne dohodu, otázkou je, jakou cenu za ni lidstvo bude muset zaplatit… To vše se dozvíme v dalších pokračováních série PERRY RHODAN…

Další informace o nejnovějším cyklu najdete na Databázi Multiversa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *