Česká Thora v německém PR

Česká Thora v německém PR

Dnes Vám máme čest představit další český úspěch – dlouholetá členka našeho klubu Thora se objevila v německém vydání Perryho Rhodana, konkrétně v díle 3084: Brigade der Sternenlotsen. Thora se mimo jiné věnuje cosplayi – tedy vytváří a převléká se do kostýmů různých postav popkultury – a v posledních letech se objevuje právě jako Arkonidanka Thora da Zoltral. Zástupci z redakce německého Perryho Rhodana a autorka Michelle Stern Thoru ji požádali o zaslání fotografií a krátkého povídání o jejích aktivitách. Výsledný článek si můžete prohlédnout i zde!

A co o sobě naše Thora prozradila?

Drahá Michelle,
jsem fanouškem PERRYHO RHODANA již více jak dvacet let, zvláště díky mému bratrovi, jenž je zakladatelem a lídrem české informační databáze „Databáze Multiversa“. Potřeboval totiž někoho, kdo by mu s jeho projektem pomohl, a já jsem byla ideální pokusný králík. Takže jsem začala PERRYHO RHODANA číst od začátku, a dosud jsem nepřestala, i přesto, že u nás v Čechách nemáme takový výběr. Můj bratr mě tenkrát také donutil, abych si vybrala přezdívku z Perryversa, a přesto, že je sám Perry mojí nejoblíbenější postavou, zvolila jsem si jméno jeho přítelkyně a pozdější ženy – a od té doby si říkám Thora.
I následujících letech jsem se přidala k českému fanklubu PERRYHO RHODANA, v němž jsem aktivní dosud. A protože jsem i cosplayer a ráda tvořím kostýmy, chtěla jsem samozřejmě mít i nějaký Thořin. Bohužel moc hezkých obrázků Thory není, tak jsem došla k závěru, že si vlastní kostým navrhnu. Nyní už mám dva, bojový oblek a uniformu, oba dva jsou částečně navrženy podle popisu v románech, a v plánuji už další. Právě teď čtu PERRY RHODAN NEO a moc si to užívám – velice bych chtěla poděkovat všem autorům, kteří „moji“ Thoru opět přivedli k životu. Doufám, že jí dělám čest i ve skutečném životě.

Máte i vy nějaké zajímavé zážitky s PR?
Budeme rádi, když se podělíte s ostatními fanoušky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *