Klubové stránky (opět) v novém

Klubové stránky (opět) v novém


Drazí návštěvníci a fanoušci Perryho Rhodana,
jak jste jistě zaznamenali, naše klubové stránky mají opět nový vzhled, který, doufáme, že zde nějakou dobu už opravdu vydrží. S předešlým vzhledem bylo několik problémů, zvláště kvůli tomu, že byl spáchán velmi narychlo (z důvodu upozornění německé redakce na porušování autorských práv musel byl původní design odstraněn), nefungoval správně na mobilních zařízeních atd.

Věřte, že vytvářet design stránek pro web o sci-fi seriálu, u něhož nemůžete použít oficiální obrázky ba dokonce ani logo není úplně lehké. Však to byla i četná stížnost u předešlého vzhledu – nevypadal dostatečně „rhodanovsky“. Zda jsme se tohoto úkolu tentokrát zhostili se ctí, můžete posoudit sami.

Dále bychom chtěli poděkovat všem, kdo hlasovali v předešlé anketě. Je z ní zřejmé, že byste zde rádi dostávali informace o nejnovějších překladech. Doufáme, že je všem jasné, že to bohužel není možné a snad všichni ví, kde jsou tyto informace přehledně prezentovány. A opravdu neradi bychom si rozházeli momentálně dobré vztahy s německou redakcí. Na dalším místě se shodně umístily informace o českém vydání a o německém vydání PR. S českým vydáním se to má takto – momentálně vychází pouze jedna řada, Moba dává na svůj web informaci o aktuálním sešitě s téměř měsíčním zpožděním, takže v momentě, kdy bychom zde „novinku“ zveřejňovali my, budete mít tento díl pravděpodobně již skoro měsíc přečtený… Pokud by náhodou měla v ČR vycházet nějaká další řada, budeme jistě první, kdo s takovou novinkou přijde. Je to však momentálně bohužel jen zbožné přání nás fanoušků… Co se týče novinek z od našich německých sousedů, informujeme zde převážně jen o těch „významnějších“, na další není čas – a také několik dalších aktivních spolupracovníků by tento web velice rád přivítal. Neměli byste náhodou zájem o spolupráci? Budeme rádi, když se ozvete! Informace o aktuálním vydání Perryho Rhodana v ČR i v Německu můžete také samozřejmě sledovat na hlavní stránce Databáze Multiversa.

Za všechny podněty opravdu děkujeme a budeme se snažit pracovat na zlepšování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *