Přesun na nový server

Přesun na nový server

Vzhledem k dále neudržitelné situaci týkající se našich webových stránek, která vyeskalovala v posledních měsících, a neschopnosti dosavadního admina, bylo rozhodnuto o kompletním přesunu celé domény rhodan.cz (včetně perry.rhodan.cz, atlan.rhodan.cz a forum.rhodan.cz) na nový server.

O celou akci se téměř bez povšimnutí a bez výpadků postaral Atlan, kterému bych tímto chtěla ještě jednou veřejně složit hluboké díky! Atlanovi dále děkujeme i za placení hostingu, což není úplně zanedbatelná částka.

Další poděkování pak patří Crusherovi, majiteli a plátci domény, který nám ji ochotně přesměroval.

Všechny tři naše weby tedy nyní fungují bez větších problémů. Pokud narazíte na nějaké chyby, které se stále mohou objevovat, ale na jejich řešení pracujeme, budeme rádi, když je zde nahlásíte.


Nakonec ještě jedna malá informace – na webu byla zveřejněna nová anketa, kde se vás – návštěvníků – ptáme, jaký obsah byste na tomto webu chtěli dále číst? Proto vás prosíme o hlasování v anketě! A nestyďte se se svými návrhy svěřit v komentářích níže.

Mimochodem, v předešlé anketě jsme se dozvěděli, že velká většina z vás stále ještě Perryho Rhodana vycházejícího v nakladatelství Moba kupuje 🙂


Nová anketa

Jaké informace byste zde chtěli?

Tags: , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *