Comic-Con Prague 2020

Comic-Con Prague 2020

Chystáte se stejně jako další tisíce fanoušků sci-fi, fantasy a komiksů z Česka na největší událost roku, pražský Comic-Con? My z klubu Perryho Rhodana na takové akci samozřejmě nemůžeme chybět. Pokud tedy budete na místě přítomni v pátek 7.2.2020, dejte nám vědět, plánujeme uspořádat společné setkání!

Kdy? V pátek 7.2.2020, ve 14.00 až 23.00 hodin!
Kde? Praha, O2 universum (metro B stanice Českomoravská)
Web: www.comiccon.cz

Že nevíte, co to Comic-Con vlastně je a proč byste se ho měli účastnit?

Legendární Comic-Con míří poprvé do Prahy!
Návštěvníci budou mít jedinečnou možnost potkat tolik herců, komiksových výtvarníků a dalších umělců na jednom místě jako nikdy dříve u nás. Comic-Con Prague proběhne v termínu 7.– 9. února 2020 v pražském O₂ universu.
Festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a horor. Návštěvníci Comic-Con Prague 2020 se mohou těšit nejen na setkání s filmovými herci a dalšími umělci, ale i promítání, besedy, workshopy, soutěže, výstavy, koncerty a také na cosplay, hraní video her, virtuální realitu atd. Tři dny pestré zábavy se zajímavými domácími i zahraničními hosty se odehrají na ploše multifunkčního kongresového centra O₂ universum.
Účast potvrdily takové hvězdy jako Ron Perlman (Hellboy), Casper Van Dien (Hvězdná pěchota), Ian McElhinney (Hra o trůny, Star Wars) nebo Brandon Routh (Superman), známí spisovatelé a komiksoví tvůrci.


Pro aktuální informace prosím sledujte diskusi na našem fóru.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *