Perry Rhodan Adventura

Perry Rhodan Adventura

Novinka z 29.11.2008

Před několika dny po mnoha dlouhých měsících čekání konečně vyšla i u nás počítačová hra Perry Rhodan.

K dostání je ve všech známých kamenných prodejnách počítačových her i v internetových obchodech za příjemnou cenu kolem 599 Kč. Hra nevychází v původně plánované celkové české lokalizaci, ale jen s titulky a anglickým dabingem.

Informace o hře

Počítačová hra Perry Rhodan je adventura určená pro PC a vychází ze sešitové série Perry Rhodan a z románů Atlan – Illochimové. Adventura byla vydána v Německu již 29. února 2008 u vydavatelství Deep Silver. Hra byla vyvinuta společnostmi Braingame a 3D-IO. Příběh pochází z pera Roberta Feldhoffa, doplněného Michaelem Marcusem Thurnerem.

Adventura se odehrává v roce 1346 NGL. Neznámý útočník se pokusí o atentát na Solární rezidenci. Ta je přitom těžce poškozena. Mondra Diamond je unesena bojovými roboty. Reginald Bull, kterému je naprosto jasné, že Perry Rhodan začne pátrat na vlastní pěst, nakáže zákaz vycházení a komunikace. Perry tedy uvízne v Solární rezidenci a nemůže se dostat do nebezpečí. Takový byl Bullyho plán, ale to by nebyl Perry, aby se mu nepodařilo osvobodit.

 Při svém pátrání najde Perry odkazy na tajemnou mimozemskou rasu Illochimů, kteří před mnoha tisíciletími hráli důležitou roli v Mléčné dráze. Mondra měl za úkol uspořádat výstavu na téma Illochimové, ale při jejích přípravách se dostane do konfliktu s tajnou službou Arkonidanů. Ti jsou ostrými konkurenty LSP a zdá se, že o Illochimech vědí více, než Terranci….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *