Novinky – leden 2009

Novinky – leden 2009

Novinka z 31.01.2009

Novinky z Perryversa:

1. Perry Rhodan Action vyjde i jako kniha
Nová sesterská série Perry Rhodan Action měla u fanoušků nebývalý úspěch, a proto se redakce rozhodla vydat první řadu Demetria znovu ve třech svazcích, které budou k dostání na jaře roku 2009 za 7,95 Euro. První román ponese název »Trafalgars Killer« (Trafalgarští zabijáci), druhá kniha bude k dostání pod titulem »Regenten der Energie« (Regenti Energie) a konečně poslední román se bude jmenovat »Die Robotgarde« (Robotská garda).

2. Další informace o cyklu Vega
Jak už jsme informovali v lednových novinkách, autoři právě intenzivně pracují na nové řadě série Perry Rhodan Action. První román cyklu Vega s názvem »Mutantensterben« právě píše Michael Marcus Thurner, v prodeji bude od 6. března 2009. Třetí řada Perry-Action bude mít opět 12 románů, jejichž děj nás zavede na Zemi roku 2169, ale i na Venuši a další planety soustavy Vega.

3. Mutanti a Ferroni – ochutnávka třetí řady Perry-Action
Jak už bylo řečeno, třetí řada sesterské série Perry Rhodan Action odstartuje 6. března 2009 svazkem 25 pod názvem »Mutantensterben«, který napsal Michael Marcus Thurner, a titulní obrázek bude mít na svědomí opět Arndt Drechsler.
Román se z velké části bude odehrávat na Zemi v roce 2169. Vedle Perryho Rhodana zde velkou roli budou hrát opět mutanti, ale objeví se zde i Ferroni, což není žádný div, když se třetí řada jmenuje Vega. Soustava Vega bude také v následujících dvanácti románech nejdůležitějším dějištěm, a pravděpodobně nám budou odhalena další tajemství Ferrolu. Vedle Ferronů a různých mutantů a známých bytostí se objeví ale i zcela neznámí mimozemšťané…

4. Ukázka z nového románu Requiem für Druufon
Druhý svazek z nového minicyklu Das Rote Imperium (Rudé impérium), který vychází pod názvem »Requiem für Druufon« (Rekviem pro Druufon), vyjde již v únoru letošního roku. Tři romáky, které jsou k dostání u nakladatelství Heyne vyprávějí nová dobrodružství Perryho Rhodana v Rudém vesmíru.
Již nyní je na internetu dostupná malá ukázka z knihy. Román od Christiana Montillona bude mít celkem 416 stran a koupíte ho za 7,95 Euro. 

5. Nové figurky v prodeji
Od ledna jsou k dostání u HJB další tři figurky postav z Perryho Rhodana: Ronald Tekener, Oxtorňan a Accalaurie.

6. Perry Rhodan Extra 8 vyjde v dubnu
24. dubna 2009 vychází již osmý román řady Perry Rhodan Extra. Jako vždy bude obsahovat barevnou přílohu a samozřejmě také audio CD. Co bude obsahem jak románu, tak i CD, a kdo bude autorem, zatím redakce tají. V každém případě se ale dozvíme další zajímavosti ze soustavy Stardust.

7. Lexikon Atlana je online – vychází nový svazek Encyklopedia Terrania
Od října 2007 vychází dvakrát ročně svazek Encyklopedia Terrania, lexikon k oficiálním cyklům sérií Perry Rhodan a Atlan. Nyní je první svazek k sérii Atlan dostupný online ve formátu PDF – jeho titul zní »Lordadmirál USO«, obsahuje celkem 217 stran a stojí 6,90 Euro. V této příručce najdete například informace o boji se zločineckou organizací Condos Vasac a o nasazení Ronalda Tekenera a Sinclaira Marouta Kennona – celkem obsahuje kolem 3300 hesel!
V prvním pololetí roku 2009 pak vyjde třetí svazek lexikonu k sérii Perry Rhodan pod názvem »Konec Impéria«.

8. Perry Rhodan v Lipsku
Sci-fi série se opět chystá na další německý veletrh. Od 12. do 15. března 2009 otevírá své brány Knižní veletrh v Lipsku. Letos se zde bude prezentovat i série Perry Rhodan, fanoušci se mohou opět těšit na autogramiády a setkání s autory.


Kdo slaví v lednu narozeniny:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *